Munkatársaink

Dr. Kelemen Kinga

Irodavezető ügyvéd

2015-ben alapította meg saját ügyvédi irodáját a KPLI Law Kelemen Kinga Ügyvédi Irodát. Az elmúlt 15 évben döntően a gyógyszerjog, reklámjog és szerzői jog területén képvisel ügyfeleket, a gyógyszerjog területén iparági iránymutatások, valamint etikai szabályok kidolgozásában is részt vesz.

Bővebben

Dr. Udvardi Anita

Ügyvéd

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát. Ezt követően Európa jogi szakjogász, majd szabályozási szakjogász végzettséget szerzett. Master of Laws (LL.M.) fokozatát a Bécsi Egyetemen szerezte európai és nemzeközi gazdasági jogból.

 

Bővebben

Dr. Zsembery Lilla

Ügyvéd

Jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2017-ben. 2017-ben még gyakornokként csatlakozott a KPLI Ügyvédi Iroda csapatához.

Bővebben

Dr. Szabó Daniella

Ügyvéd

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, majd a Milano-Bicocca Tudományegyetemen folytatott tanulmányokat. Az elmúlt 20 évben döntően közbeszerzési jog, ingatlanjog és kereskedelmi jog területén képvisel ügyfeleket.

Bővebben

Zajzon Kriszta

Jogi asszisztens

Diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerezte. Tanulmányait tovább folytatva az ELTE Jogi Továbbképző Intézet posztgraduális képzésén Jogi Szakoklevelet szerzett. Több évig dolgozott az idegenforgalomban majd irodavezetőként szerzett tapasztalatot egy nemzetközi alapítványnál. 2021-ben jogi asszisztensként csatlakozott a KPLI Ügyvédi Iroda csapatához. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen mediációt tanul.

Bővebben

Karrierlehetőségek