Munkatársaink

Dr. Kelemen Kinga

2015-ben alapította meg saját ügyvédi irodáját a KPLI Law Kelemen Kinga Ügyvédi Irodát. Az elmúlt 15 évben döntően a gyógyszerjog, reklámjog és szerzői jog területén képvisel ügyfeleket, a gyógyszerjog területén iparági iránymutatások, valamint etikai szabályok kidolgozásában is részt vesz.

Bővebben

Dr. Zsembery Lilla

Jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2017-ben. 2017-ben még gyakornokként csatlakozott a KPLI Ügyvédi Iroda csapatához.

Bővebben

Dr. Ficker Dániel Balázs

Jogi diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2019-ben.
Egyetemi tanulmányai alatt ERASMUS-ösztöndíjjal a University of Latvia hallgatója volt.
Diplomája megszerzését követően budapesti ingatlanjogi profilú ügyvédi irodánál szerzett tapasztalatot, mint ügyvédjelölt.

2022-ben csatlakozott a KPLI Ügyvédi Iroda csapatához.

 

Bővebben

Zajzon Kriszta 

Diplomáját a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerezte. Tanulmányait tovább folytatva az ELTE Jogi Továbbképző Intézet posztgraduális képzésén Jogi Szakoklevelet szerzett. Több évig dolgozott az idegenforgalomban majd irodavezetőként szerzett tapasztalatot egy nemzetközi alapítványnál. 2021-ben jogi asszisztensként csatlakozott a KPLI Ügyvédi Iroda csapatához. Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen mediációt tanul.

Bővebben

Karrierlehetőségek