Társasági jog

Irodánk vállalja az ügyfelek társasági dokumentumainak elkészítését, a változásbejegyzéseivel összefüggő feladatok lebonyolítását.

Tovább olvasok

Versenyjog, reklámjog

Az Iroda tapasztalattal rendelkezik kereskedelmi, gyógyszer-nagykereskedelmi szerződések véleményezésében a versenyjogi szempontok alapján.

Tovább olvasok

Adatvédelem

Az adatvédelmet a vállalatok üzletmenetének számos területén helyezik előtérbe, és ez a technikai vívmányok térnyerésével, valamint folyamatos fejlesztésével egyre hangsúlyosabbá válik.

Tovább olvasok

Szellemi alkotások, szerzői és média jog

Az Iroda segítséget nyújt védjegylajstromozási ügyekben, a védjegybitorlás miatti igények érvényesítésében, valamint a felszólalások során is sikerrel képviseli ügyfeleit a gyógyszerek és Consumer Healthcare termékek esetében.

Tovább olvasok

Munkajog

Az Iroda komplex munkajogi segítséget nyújt az ügyfelek HR-menedzsereinek napi munkájához a munkajogviszony létrehozásával kapcsolatos munkaszerződések és munkaköri leírások elkészítésében, illetve azok módosításában akár általános, akár vezetői pozíciókról legyen szó.

Tovább olvasok

Gyógyszerjog és Compliance

Az Iroda széles körű, komplex jogi tanácsadást nyújt ügyfeleinek a gyógyszerjog minden területén az évek során megszerzett szerteágazó, közvetlen iparági tapasztalataira alapozva.

Tovább olvasok
Karrierlehetőségek